Conference dinner

The conference dinner will take place in L'Excelsior, a downtown restaurant, on Friday evening, May 6. The price of the dinner will be of 40 euros. Registered conference participants pay only half of the price, i.e. 20 euros. We limit the number of accompanying persons to one, understanding that the latter will pay the full price.



Menu Art Nouveau à 40 Euros (Boissons Comprises)


Proposition A

Foie Gras de Canard Maison, Chutney aux Mirabelles
(House Made Foie Gras, Mirabelle Chutney)


Soupière du Pêcheur à la Bretonne
(Fisherman's Tureen à la Bretonne)


Entremets glacé le Tout Nancy au Coulis de Mirabelles
(Ice Dessert on Mirabelle Coulis)


1 bouteille de Pinot Blanc Bestheim ou St Nicolas de Bourgueil pour 3 personnes
(1 bottle of Pinot Blanc Bestheim or St Nicolas de Bourgueil for 3 persons)
1 bouteille d'eau minérale pour 2 personnes
(1 bottle of mineral water for 2 persons)
Café
(Coffee)



Proposition B

Papeton de Saumon au Tartare d'Avocats, Crême Acidulée et Salade d'Herbes Fraîches
(Salmon Speciality with Avocado Sauce and Salad)


Fricassée de Volaille du Maine aux Morilles, Ecrasé de Pommes de Terre
(Maine Chicken Fricassee with Morels, Mashed Potatoes)


Croustillan au Chocolat Valrhona des Accros et Caramel Laitier
(Crispy Valrhona Chocolate Dessert and Custard)


1 bouteille de Pinot Blanc Bestheim ou St Nicolas de Bourgueil pour 3 personnes
(1 bottle of Pinot Blanc Bestheim or St Nicolas de Bourgueil for 3 persons)
1 bouteille d'eau minérale pour 2 personnes
(1 bottle of mineral water for 2 persons)
Café
(Coffee)




Supplément (6 Euros)

Assiette de Fromages, Bouquet de Salade
(Cheese Plate, Salad)